Skapa egna vykort

shutterstock_305081915

Att skriva brev och vykort är något som idag blir allt ovanligare. Nu, när nästan allt är digitaliserat, skickar de flesta människor brev på datorn. Men visst är det något alldeles särskilt med att få ett riktigt vykort i brevlådan.

Det är faktiskt lika roligt att få vykort och brev som det är att själv skriva och skicka. Om du själv vill överraska en god vän eller en familjemedlem kan du skicka ett personligt vykort. För att göra vykortet lite extra speciellt kan motivet och själva bilden av vykortet vara ett foto du själv tagit.

Fina stunder att minnas

Att skicka ett vykort till någon av ditt eget foto är som att skicka ett vackert minne. ”En bild säger mer än tusen ord”, sägs det och så kan det mycket väl vara. Det finns alltid ett bra tillfälle att skicka vykort till någon du tycker om, exempelvis för att krya på någon, gratulera, säga tack eller bara för att skicka en hälsning i vardagen. Det är något speciellt med vykort av egna foton, eftersom bilderna då blir unika. Du kan med enkla program dessutom lägga till text och citat på bilden, vilket kan bli riktigt snyggt.

Om oss

Välkommen till vykortsfabriken, här tillverkar vi inga vykort men däremot så vill vi pusha för att använda vykort men också andra kort som till exempel inbjudningskort, visitkort med flera. Häng med och kolla in vad som händer hos vykortsfabriken framöver!