Inbjudningskort till kalaset

Att få en inbjudan till ett speciellt tillfälle som en middagsbjudning eller ett födelsedagsfirande är alltid lika uppskattat. Genom att skicka ett inbjudningskort, digitalt eller med post, ger du dina gäster lite extra omtanke och ett minne att spara.

inbjudningskortInbjudningskort till  festliga tillfällen kan bli ett riktigt tankearbete. Genom att skapa ett eget kort får du en mer personlig prägel på ditt kort och du kan utforma det precis som du vill. Sätt er framför datorn och resonera er fram, i lugn och ro, till vad som passar er bäst och titta på alla möjligheter som finns. Ska kortet innehålla många bilder eller är det mer text som är fokus, beroende på inbjudan kan kortet se lite olika ut.

Idag kan du välja bland många olika motiv för flera tillfällen och med ett enkelt klick på datorn kan du  inom några minuter uppvakta någon som du tycker om, utan att behöva köpa frimärke eller gå till brevlådan. Idag går det nämligen att skicka kort elektroniskt, till och med från mobilen. Du väljer kort och vad som ska stå, sedan trycks kortet upp som ett vanligt vykort och skickas till din vän, väldigt smidigt.

Vill du vara klassisk och förmedla känsla och lite extra omtanke brukar ett klassiskt inbjudningskort vara ett säkert kort. Idag kommer sällan personliga brev och kort i brevlådan så en inbjudan i brevlådan brukar gå hem hos de flesta, framförallt barnen. Att få sitt första inbjudningskort till ett kalas, adresserat till sig själv, är en magisk känsla.

Har du ingen fest på gång behövs inte det för att visa någon uppskattning. Skicka ett vykort istället, det finns så många olika saker att uppmärksamma och uppmuntra. Ett tröstkort, krya-på-dig-kort, vänskapskort för att berätta om din uppskattning eller varför inte ett inbjudningskort till kvällsmiddagen! Låt ett vardagligt sms eller telefonsamtal bli något extra kul och speciellt och skicka ett vykort istället!

Om oss

Välkommen till vykortsfabriken, här tillverkar vi inga vykort men däremot så vill vi pusha för att använda vykort men också andra kort som till exempel inbjudningskort, visitkort med flera. Häng med och kolla in vad som händer hos vykortsfabriken framöver!